Zondag 22 december 2019

Succes met LED

Maandag 2 december 2019
Prachtig verlicht, baan 1 en 2

Op 07-11-2019 werd de eerste officiële wedstrijd in Ledlicht gespeeld op de banen 1 en 2.
Onze dames wonnen met 3 – 1 van de Wegdamse T.C.

Op de foto vlnr: Nicole Klaver, Chantal Weda, Annemiek van der Meer en Marjan Oude Nijhuis.

Kampioenen!

Woensdag 6 november 2019
Afgelopen zondag 3 november is er weer een kampioensfeestje gevierd bij een jeugdteam van de Losserse Tennisclub.

Bram, Kimi, Len en Else hebben meegedaan aan de groene najaarscompetitie van de KNLTB.
In totaal hebben ze op 6 wedstrijddagen 36 erg goede tennispartijen gespeeld.
Door de vele wedstrijden die ze hadden gewonnen was al eerder duidelijk dat ze niet meer in te halen waren.
Afgelopen zondag hebben we na de laatste partijen dit toch wel bijzondere moment nog even samen gevierd.

Groeten,
Loes