Fijne feestdagen en een prima 2021

Zondag 20 december 2020

Moge het nieuwe jaar op alle gebieden een jaar worden waarvan je zegt:

SAMEN HEBBEN WE EEN SUCCES GEMAAKT VAN 2021

Wij wensen U  prettige feestdagen
en een gezond en sportief  2021 toe

Zondag 22 december 2019

Onderhoud park

Zaterdag 5 september 2020

Tijdens de coronacrisis zij de banen zo goed mogelijk bijgehouden. De laatste maanden zijn ze weer in gebruik en nu de competitie de komende weken voor de deur staat zullen ze intensief gebruikt worden.
Onderhoud van het park rond de banen kwam daardoor in verdrukking en de Parkcommissie  wil graag dat we hulp krijgen van onze leden.
Onze baanverlichting en terras zijn vernieuwd maar het “groen” heeft echt een opfrisbeurt nodig.

Wie heeft volgende week, maandag, woensdag en vrijdagmorgen, tijd en zin om ons park een opfrisbeurt te geven?
Leuk voor de competitieteams om samen iets te doen!

Graag z.s.m. melden bij Gerard, (grosmeijerink@hotmail.com) zodat we een planning van de werkzaamheden kunnen maken.

Groet,

Parkcommissie