Fijne feestdagen en een prima 2021

Moge het nieuwe jaar op alle gebieden een jaar worden waarvan je zegt:

SAMEN HEBBEN WE EEN SUCCES GEMAAKT VAN 2021

Wij wensen U  prettige feestdagen
en een gezond en sportief  2021 toe

Onderhoud park

Tijdens de coronacrisis zij de banen zo goed mogelijk bijgehouden. De laatste maanden zijn ze weer in gebruik en nu de competitie de komende weken voor de deur staat zullen ze intensief gebruikt worden.
Onderhoud van het park rond de banen kwam daardoor in verdrukking en de Parkcommissie  wil graag dat we hulp krijgen van onze leden.
Onze baanverlichting en terras zijn vernieuwd maar het “groen” heeft echt een opfrisbeurt nodig.

Wie heeft volgende week, maandag, woensdag en vrijdagmorgen, tijd en zin om ons park een opfrisbeurt te geven?
Leuk voor de competitieteams om samen iets te doen!

Graag z.s.m. melden bij Gerard, (grosmeijerink@hotmail.com) zodat we een planning van de werkzaamheden kunnen maken.

Groet,

Parkcommissie

Verzwaring coronaregels

We kunnen het niet mooier maken:

Het was eerst nog wat onduidelijjk....of je mocht dubbelen of niet.

Het staat sinds vanavond helaas op de site van de KNLTB:

• Geen dubbelspel de komende 2 weken.

Singelen mag dus nog wel, met die 1.5 meter en zo.

Het is niet altijd logisch.

Huisregels tennissen in Coronatijd:

ER MAG WEER RECREATIEF GETENNIST WORDEN DOOR JUNIOREN EN SENIOREN!

Maar er zijn, voorlopig tot 1 juni, de volgende voorwaarden:

Ø Respecteer de geldende afstandsregels van 1,5 meter.

Ø Er mag alleen enkelspel gespeeld worden (singelen).
Bij uitzondering is dubbelspel alleen toegestaan wanneer jouw partner een huisgenoot is.

Ø Inklokken is te allen tijde voor iedereen verplicht!
Heb je de baan gereserveerd vanuit huis d.m.v. de Clubapp of de website van LTC, dan geldt dat als inklokken. Wel pasje meenemen voor toegang tot halletje.

Ø Lees de Veiligheid- en hygiëneregels “voor Iedereen” en “voor Sporters”, die staan op de site van de KNLTB onder “Protocol verantwoord Sporten

Ø De kantine blijft nog gesloten.

Ø Thuis omkleden en douchen.

Ø De laatste die het park verlaat schakelt de baanverlichting uit en trekt de buitendeur dicht.

Ø Controleer ook of de deuren van de buitentoiletten afgesloten zijn.

Ø Volg de instructies van trainer of bestuurslid op.

Ø Gebruik je verstand!!!!

Onze actuele huisregels vindt u hier.

Bestuur Losserse T.C.

12-05-2020