Info over de LED verlichting

Maandag 14 oktober

We hebben Aloys Hulst opdracht gegeven om dit uit te voeren.

Na de laatste competitiedag van de najaars competitie , dit is vrijdag 18 oktober, zal een begin worden gemaakt met de voorbereidingen en waarschijnlijk zal voor half november de installatie gereed zijn.
Dit betekent dat er gedurende een drietal weken niet gespeeld kan worden op de banen 1 en 2, 3 en 4, en 7 en 8.

We zijn blij met het feit dat onze huis leverancier op het gebied van verlichting in staat is gebleken de levering en installatie voor ons te doen op basis van een goed concurrerende aanbieding.

Uiteraard zien wij ook uit naar het resultaat van deze verlichting.

Nieuwe verlichting

Maandag 30 september

Even een berichtje uit de bestuurskamer.

Zoals recentelijk een aantal keren gecommuniceerd heeft er donderdag 26 september een bijzondere ledenvergadering plaats gevonden.
Reden hiervoor was de leden toestemming te vragen voor de aanschaf van LED verlichting voor de banen 1en 2, 3 en 4, 7 en 8.

We zijn blij te kunnen meedelen dat de vergadering met grote meerderheid heeft besloten het akkoord op de investering te geven.
Dit betekent dat wij nu aan de uitvoeringsfase kunnen beginnen.
Zodra we weten wanneer de uitvoering gaat gebeuren zullen wij dit communiceren.

Samen met de reeds in gang gezette vernieuwing van het terras voor de kantine , de plaatsing van de lounge seats , aanpassing van de beplanting en nu de LED verlichting, hopen wij ons park aantrekkelijk te houden voor onze tennissers en bezoekers.

Wij denken dat een ieder hier veel plezier aan zal beleven.

Foto's Auto Reuvers Losser Open LTC dinsdag 2019

Woensdag 10 juli

Hieronder vind u een impressie van dinsdagavond.

Het toernooi is afgelopen.

Er is een persbericht uitgegaan naar diverse bladen.
U kunt dat ook hier inzien.

Wilt u alle winnaars op een rijtje zien, klik dan hier op.

Het was weer een sportief, goed georganiseerd toernooi op een prachtig park.
Dank aan alle vrijwilligers die dit mogelijk hebben gemaakt. Hulde!

Toernooi.NL (Losserse T.C.)