Er mag vanaf 21 mei ook weer gedubbeld worden!!!

Woensdag 20 mei

Wel met gezond verstand, de aanwijzingen op het park en die 1.5 meter.

Ook moet er vanuit huis een baan gereserveerd worden. Dan kan via de clubapp en de website.

Veel plezier!

Park vanaf nu (dinsdag 12 mei) ook open voor de senioren

Maandag 11 mei

Het is zover !!!

Zowel junioren als senioren kunnen weer spelen op ons park met ingang van dinsdag 12 mei 2020. De openingstijden zijn als gebruikelijk dus we kunnen elke dag spelen tot 23.00 uur.

Omdat we nog wel in de corona tijd zitten gelden een aantal spelregels.

Inklokken is altijd vereist om te kunnen spelen!! Inklokken / reserveren kan via onze website of via de app.
U hoeft dan niet meer het halletje in om uw pasje in te voeren.

Wie dat niet kan of wil, kan alsnog op het afhangbord in het halletje voor onze kantine inklokken.

Wij hopen dat iedereen zoveel mogelijk via de app of onze site wil inklokken om zoveel mogelijk te voldoen aan de eisen die de overheid stelt aan de 1,5 meter samenleving.

Hieronder staan 2 linkjes naar 2 pdf's die uitleggen hoe u kunt reserveren en ook de bezetting van het park kunt inzien.
Via de site
Met de clubapp

Als het goed is heeft iedereen die de clubapp (nog) niet actief heeft vanavond een bericht gehad om hem te gebruiken. Is handig.
Even proberen en het is zo gepiept.

Verder is de kantine gesloten en kunnen de toiletten alleen voor het handen wassen gebruikt worden.

Toegang tot het park in sportkleding en voor en na het spelen handen wassen / ontsmetten in het toilet in de hal.
Er mag maximaal 1 (één) persoon in het halletje zijn!
Kom op tijd en ga na het spelen direct weer naar huis.

Ook is dubbelspel niet toegestaan tenzij de spelers uit een gezin komen.

De scoreborden kunnen niet worden gebruikt en wissel van baanhelft met de klok mee.

Mochten er nog vragen zijn aarzel dan niet die te stellen, liefst via info@ltc-losser.nl

Wij rekenen op ieders medewerking om de komende tijd elkaar te laten genieten van het tennissen.
Ook moet het protocol van de KNLTB omtrent tennissen gevolgd worden. Dit kunt u hier lezen.

Onze huisregels vindt u hier.

Namens het bestuur van LTC veel plezier.

11 mei en senioren

Vrijdag 8 mei

Omdat de overheden nog geen info hebben verstrekt hoe te beginnen met het tennissen op 11 mei hebben wij moeten besluiten om het park voor senioren nog niet open te stellen.
Er is toegezegd uiterlijk dinsdag met aanvullende info te komen en wij hopen dan ook dat we woensdag of donderdag iedereen kunnen informeren hoe je kunt spelen.
Om met Rutte te spreken nog even volhouden maar lang duurt het zeker niet meer!!

Klik hierop als u wilt lezen wat de KNLTB hierover zegt.

gezamelijke afsluiting trainingsseizoen 2020

Toon volledige agenda